Професионален апарат с Водно Дермабразио и Скин Анализатор 6 в 1

  • Кат. номер: 0111

Професионалната система притежава 6 иновативни функции:


1. Скин Анализатор за състоянието на кожата
2. Водно дермабразио за дълбоко почистване
3. Криотерапия
4. Безиглена мезотерапия
5. Радиочестотен лифтинг
6. Ултразвук

 

СЪЩНОСТ НА ФУНКЦИИТЕ

 

1. Скин анализатор:

Това е първа стъпка за всяка една професионална терапия. Благодарение на скин анализатора, Вие ще можете да прецените типа кожа, който ви предстои да третирате, ще наблюдавате в детайл всеки кожен недостатък и ще имате възможността да предложите най-адекватното решение на всеки проблем.

 

 

2. Водно дермабразио:

Комплексна терапия за лице, която позволява дълбоко почистване на кожата с едновременно овлажняващо и подмладяващо действие, като същевременно с това работи и по редица козметични проблеми. Освен за почистване на кожата в дълбочина, терапията се прилага и срещу: фини линии, торбички под очите, неравномерен тен, акне и слънчево изгаряне. Хидратира, премахва комедони и дава чудесни резултати при мазна кожа с разширени пори.

Мъртвите клетки се почистват без абразивни частици и се показва новата, здрава кожа. Водното дермабразио използва различни спираловидни дюзи. Чрез пропускане на овлажняващ серум те помагат за изглаждане на епидермиса, премахване на пигментацията и регенериране на кожата. Вакуумът от своя страна повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж.

Кожата се омекотява и позволява на активните серуми да навлизат в дълбочина. Освобождава порите от замърсяванията без кожата да бъде наранена.

Това е една от най-ефективните процедури при борба с акне и черни точки, тъй като не само
локализира огнището и го лекува, но също така отстранява източника. Почиства най-дълбоките замърсявания и регулира себума. Изчистват се затворените подкожни комедони, които не могат да бъдат изчистени с нито една от познатите ни процедури за лице. Също така стимулира клетките, произвеждащи колаген, а това от своя страна спомага за изглаждане на бръчките.

 

Предимства на водното дермабразио:

- подходящ както за нормална, така и за суха и чувствителна кожа
- минимално инвазивна процедура
- хидратира кожата в дълбочина
- спомага за проникване на полезните съставки в дълбочина
- използва система за пречистване на водата
- подобрява тена, свива порите, изглажда кожата

 


3. Ултразвук:

Ултразвукът генерира до 1.1 MHz вибрационни цикли за секунда. Има функцията да омекотява кръвните съсиреци и да премахва „червеното лице”. Може да се използва за вкарване в дълбочина на активни съставки.

 

 

4. Радиочестотен лифтинг 5 mhz:

Тази терапия забавя процесите на стареене и същевременно повдига кожата около очите и премахва бръчките. Подобрява микроциркулацията. Стимулира производство на колаген и еластин.

 

Как се подмладяваме за толкова кратко време?


Радиочестотната енергия влиза дълбоко в кожата. Достига до самата дерма, където колагеновите и еластиновите влакна поддържат лицето опънато, стегнато и младо. С напредването на възрастта обаче тези влакна стареят е се отпускат. Благодарения на биополярната честота тези изменения могат да се редуцират и да се подобри състоянието на кожата. Радиочестотната енергия преминава през колагеноеластиновата мрежа, като търси път през най-ниското съпротивление. Затова минава през старите влакна, които са по-отпуснати и изтънели и ги стопява. Машината коагулира само тези, които са остарели, отпуснати и накъсани, а топлината буквално ги изпарява. За да узрее новият колаген и за да поеме функциите си, са необходими 20 дни.

 

Лифтинг в обедната почивка?


Радиочестотният лифтинг е известен и още като лифтинг в обедната почивка, защото може да се
направи бързо, без никакви нежелани странични ефекти като зачервяване, подуване и подпухване.
С радиочестотния лифтинг може да се третира областта на очите, лицето, шията и деколтето.

 

Кога се вижда какъв е ефектът?


Процедурата продължава 20 минути. Новите колагенови влакна стягат и преструктурират кожата.
Почиствайки повече нарушени влакна в по-голяма зона, ефектът е по-видим и по-продължителен. Това обаче не става мигновено, а постепенно. За да се формира новият колаген и за да поеме функциите си, са необходими 20 дни. Обикновено се препоръчват 6-8 процедури, които се правят през 8-10 дни. След това на половин – една година се прави по една поддържаща процедура.

 

 

5. Безиглена мезотерапия:

Това е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Тази технология може да замести традиционната мезотерапия като избягва нейните странични ефекти.

Технологията произлиза от Европа, получава одобрение от Американската Агенция по Храните и Лекарствата (FDA) през 2005 и получава Нобелова Награда за химия през 2007 г. Тя се базира на електропорация и електроосмоза. Стъпките представляват отваряне на протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигуряване безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и последващото им затваряне.

На активната субстанция се осигурява дълбоко проникване в тъканта само за 2 секунди.
Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната субстанция.
- Очите изглеждат отпочинали и освежени;
- Успокояват се oтоците;
- Намаляват тъмните кръгове;
- Редуцират се финните линии;
- Стяга мускулите на очите, увеличава мускулната гъвкавост и подчертава контура на очите.

 

6. Криотерапия:

Прилага се след кислородна или безиглена мезотерапия и чрез охлаждане затваря максимално порите, така че активните вещества да останат в епидермиса и да се изолират замърсявания и възпаления, да се успокои кожата. По този начин значително се удължава ефектът на активните съставки.

 

 

Технически параметри:
Дисплей: 2 броя
RF: 5MHZ
Вакуум: 100кра

Вместимост на различни видове разтвори: 1 контейнер
Ултразвук: 1MHZ

Package size: 124*62*55CM
Machine size: Around 52*45*126CM

4 800,00 лв. 4 200,00 лв.
Базова цена: 4 200,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Консумативи
Налични на склад
Купи на изплащане