Меню
Меню

Плащане и доставка

Срок на доставка

При наличност на продукта към момента на заявяване на поръчката, доставката за територията на България ще бъде извършена от 2 до 5 работни дни. Продуктите, поръчани през сайта на DERMIS.BG се доставят само с куриерска фирма Спиди до офис или до избран от вас адрес. Не се предлага доставка до адреси извън територията на Република България.

Стойност на доставката:

- Стойността на доставката на продукт/ продукти, поръчани през сайта на DERMIS.BG се заплаща от клиента.

- Всяка поръчка, направена през сайта на DERMIS.BG на стойност над 250 лв е с безплатна доставка.

Стойността на доставката на продукта/продуктите е фиксирана и се начислява още при създаването на поръчката.

При свързване с Вас по телефон и за извършване на доставката ще използваме данните за контакт, предоставени от Вас при заявяване на поръчката или по телефон.

Изчерпан продукт

Възможно е продуктът, който сте заявили да е изчерпан към момента на заявяване на поръчката. В такъв случай Вие ще получите обаждане по телефон с конкретна информация от служител на DERMIS.BG за евентуално необходимото удължаване на срока за доставка или ако продуктът е напълно изчерпан, с възможност веднага да се откаже от заявената поръчка.

Начин на плащане

Заплащането на крайната продажна цена може да бъде извършено с карта, с наложен платеж (заплащане на куриера, доставил Вашата поръчка), с лизинг (разсрочено плащане) или с паричен превод по банков път (повече информация ще получите по телефона от нашите агенти).

Данни за банков превод

Титуляр: ДЕРМИС ЕООД

Банка : ДСК ЕАД

BIC: STSABGSF

IBAN: BG10STSA93001528215510

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки