Свръх Мощен Диоден лазер със 100 милиона импулса живот

  • Кат. номер: 2112

Първият по рода си свръх мощен диоден лазер за трайна епилация с най-дългия живот на накрайника на параза: 100 милиона импулса.

Уникалната технология на диодния лазер осигурява ненадминат живот и дълга и сигурна работа с в пъти по-добри резултати от останалите лазери.

 

Това е най-съвременният, иновативен и ефикасен модел предлаган до момента на пазара.Съчетава в себе си предимствата на диодната 808 – 810nm, александритната 755nm и YAG 1064nm технологии в лазерните системи. Трите дължини на вълната 755nm, 808nm и 1064nm имат различни характеристики. Всяка дължина достига до най-различна дълбочина в тъканта и до различни структури в космения фоликул. По този причина този апарат постига най-безопасната и ефикасната лазерна епилация до момента.

 

Същност на различните дължини на вълната:

 

- Класическата дължина на вълната в лазерната епилация, така нареченият златен стандарт е 808 – 810nm. Тя предлага дълбоко проникване в космения фоликул, висока средна мощност и по-висок интензитет. Това прави вълната напълно безопасна за околната тъкан и за прилежащите органи. Подходяща за третиране на зони с по – прекомерно окосмяване като крака, ръце, гръб. Това е и най-широко приложимата работна дължина на вълната. Подходяща за всеки тип кожа и приложима при всички зони на окосмяване.

 

- 755nm Александрит – тази работна дължина е изключително подходяща за по-финни и светли косми, които не се повлияват достатъчно ефективно от диодния лазер. Дължината прониква в по – повърхностните слоеве на кожата, което я прави най – подходяща за третиране на зони като горна устна и по – деликатно окосмяване по лицето.

 

- 1064nm дължина на работната вълна се характеризира с по – ниско усвояване на вълната от меланина, което я прави подходяща за третиране на по-тъмни кожи, дори и такива с тен. В същото време лазерната енергия прониква дълбоко в космения фоликул, което прави YAG дължината перфектна за работа в зони с дълбоко разположено окосмяване като интим и подмишници.

 


Предимства на апарата
1. Немски лазерен модул, прави лазерната енергия по-стабилна.
2. Системата за охлаждане на кожата може да направи моментна епидермална анестезия, за да е безболезнена, повишава комфорта по време на лечението.
3. Висока енергия, без пигментация, отличен резултат от лечението може да се очаква при първото лечение и подходящ за всички видове косми.
4. Дълга лазерна ширина, Ефективен за космените фоликули, произвеждащи топлинна акумулация, Постоянно отстраняване на космите.
5. Големият размер на петното (11 * 18 мм) може да ускори лечението, спестява много време за вас и вашият клиент.
6. Безопасност, почти без раздразнение на кожата, без увреждане на кожата и потните жлези, без белези, без страничен ефект.
7. Най-добрата система за термостатичен воден цикъл гарантира полупроводникова помпа, която не може да изгори кухини поради прегряване.
8. Механизъм за самоконтрол и автоматична защита за осигуряване на стабилност.

 

 

Технически характеристики:
Дължина на вълната: 755nm/808nm/1064nm

Работна честота: 0,5~10hz 

Енергия: 1-100J/cm²

Работна честота: 1~10hz

Охладителна система: TEC + Sapphire refrigeration

Размер на главата: 12*23mm  

Мощност: 2200W

Мощност на лазерните барове: 1200W

Тип лазерни барове: Немски лазерни барове

Живот на лазерните барове: 100 милиона импулса

Език: Английски / Български

Дисплей: 12 inchTrue color touch screen

23 800,00 лв. 22 800,00 лв.
Базова цена: 22 800,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Персонално обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Купи на изплащане