Апарат за кавитация + RF, Биолифтинг и Вакуум с 5 накрайника

  • Кат. номер: 1309

Апаратът притежава 5 накрайника от висококачествен метал с вградени червени LED светлини.

 

Накрайникът за кавитация е от ново поколение. В него е интегрирана мултиполарна радиочестота, което прави процедурата много по-ефектива и бърза.

 

 

 

Накрайници

 

 

1. Кавитация + RF + червена LED светлина

Силата на ултразвуковата вълна е комбинирана с радиочестотна енергия за мощно отслабващо действие. Като едновременно се третират както дълбоките подкожни мазнини с 40KHZ кавитация, така и повърхностните мастни депа и целулита с 5MHz мултиполярна радиочестота. Кавитацията буквално взривява мастните клетки и съдържанието им се отвежда от организма през лимфата, а радиочестотния лифтинг загрява, повишава кръвообращението, стопява целулита, стимулира колагенообразуването и прави кожата по-стегната и еластична.

Освен това накрайникът е снабден и с червена LED светлина, която има регенериращо действие и стимулира синтеза на колаген и еластин.

 

 

2. Вакуум + RF + червена LED светлина

Силата и вакуума е комбинирана с радиочестотна енергия и червена LED светлина в един накрайник за постигане на оптимални резултати в антицелулитната терапия. Апаратът има финни настройки на вакуумното засмукване и позволява перфектно настройване според състояниета на мастаната тъкан на отделните клиенти. Накрайникът ефективно разгражда подкожната мастна тъкан и намалява натрупването на мазнини в клетъчната тъкан, едновременно с това насърчава обмяната на веществата. Кожата става гладка стегната и еластична.

 

 

3. Мултиполарен RF за тяло + червена LED светлина

5MHz радиочестотната енергия повишава местната температура и отстранява излишните мазнини и токсини от тялото чрез потните жлези, повишава циркулация и подобрява работата на лимфната система. Положителните ефекти, които RF има върху тялото са множество: подобряване на кръвообращението, ускоряване на разлагането на мазнините, дрениращо действие, премахване на целулита, подобряване на състоянието тъканите, отстраняване на упоритите мазнини, стимулиране на производството колаген и еластин.

 

 

4. Триполарен RF + Червена LED светлина

Радиочестотната енергия в комбинация с червената LED светлина имат силно регенериращо действие. Обновява се кожата, редуцират се бръчките, заличават се белезите, възстановява се еластичността и блясъкът на кожата.

 

 

5. Биолифтинг + Червена LED светлина

Използването на положителна и отрицателна микроелектрическа енергия стимулира мускулите в зоната на лицето. Този процес възвръща тонуса на кожата и околните тъкани, стимулира се синтезирането на колаген, подобрява се еластичността на кожата, намаляват се бръчките и се предотвратява стареенето.

 

 

 

Технически данни


Ултразвукова честота: 40 KHz

RF честота: 5MHz

Мощност: 300W

Волтаж: 220V

2 100,00 лв. 1 690,00 лв.
Базова цена: 1 690,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Видео обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
***TBI***
Купи на изплащане