Комбиниран SHR и Елайт апарат за фотоепилация, фотоподмладяване, лечение на акне, пигментация и капиляри

  • Кат. номер: 1903

Комбиниран SHR и Елайт апарат за фотоепилация, фотоподмладяване, лечение на акне, пигментация и капиляри.

 

 

 

 

Професионална SHR система е с интелигентен и модерен дизайн. Тя има 2 накрайника SHR и Елайт с цел да обхване широк кръг от терапии при различни типове кожа и кожни проблеми. Системата осигурява трайна епилация дори и при по-светли косми, благодарение на Елайт накрайника. Елайт представлява комбинация от IPL и RF енергия – поради енергията на тези 2 технологии кожата се загрява по-ефективно и косменият фоликул се разрушава по-лесно, тъй като при светли косми само IPL енергията не е достатъчна.

 

 

Елайт накрайникът е снабден с различни филтри за третиране на всички кожни проблеми: акне, пигментация, спукани капиляри, бръчки, отпусната и изтощена кожа, епилация на лице.

Новото поколение  SHR епилация предлага достатъчно ефективно и бързо третиране дори и през летния сезон и дори и при кожи с тен.

 

 

 

Какво е SHR?

SHR означава "Super Hair Removal" (Супер Бърза Епилация) - нова технология, която се използва за трайно премахване на косми. SHR е основан на метода "inmotion" (в движение), който позволява по-прецизно обработване на зоната за епилация. Системата съчетава лазерната технология и ползите от метода на пулсиращата светлина, постигайки практически безболезнен резултат. В допълнение, SHR действа директно през кожата на стволовите клетки, които произвеждат нови космени фоликули.

 

 

 

Технология:

Безболезнена терапия и краткото време на процедурата са само две от впечатляващите характеристики на SHR. Технологията носи това име, поради способността на апарата да извършва комфортни процедури за почти половината от времето при традиционната IPL машина.

 

Чрез използването на високи честоти на повторение на импулсите при ниски нива на енергия, SHR постепенно загрява космения фоликул, което позволява терапия на повече клиенти в рамките на един ден, докато самите клиенти могат да се възползват от предимството на бърза и удобна SHR терапия.

 

Стандартният Елайт накрайник се предлага с SHR, което дава възможност на бизнеса да увеличи предлаганата услуга за фотоепилация с 4 допълнителни и търсени терапии, включително подмладяване на кожата, коригиране на пигментацията, съдова терапия и лечение на акнето.

 

За салони, козметични клиники и медицински центрове, които искат да са водещи в най-новите иновации за IPL, E-light  и SHR е превъзходен избор, тъй като намалява времето за процедура, повишава комфорта на пациента и осигурява изключителна ефикасност на терапията от началото до края.

 

 

 

 

Интуитивен софтуер:

Операторите от всички професионални нива могат лесно да навлезнат в работата, благодарение на удобния интерфейс, на сензорния екран и регулируемите параметри, които предлагат избор между стандартни и професионални режими.

 

 

 

 

Конкурентни предимства:

- SHR + IPL + RF (E-light) технологии;

- Професионален дизайн за клиники, козметични салони, СПА;

- Лампата осигурява 300,000 ефективни импулса при работа с SHR накрайника и 100 000 импулса при работа с Елайт. Сапфирен кристал;

- По-лесна работа: 8.4’’ цветен тъч скрийн, система с 3 вида настройки и памет, 13 опционални езика на менюто;

- Супер дълго време за работа: по-мощна охлаждаща система (охлаждане при контакт с кожата + полупроводниково охлаждане + въздушно + водно охлаждане);

- Бърза скорост: 10hz висока честота, по-бърз при процедура;

- Охладителна система от -10 to 5C за безопасна работа и комфорт;

- Лесен монтаж: удобни конектори;

- По-безопасна работа: водната система и сензора за нивото поддържат ценните оптични елементи в безопасност. Оптичните елементи не могат да изгорят при спазване на инструкциите за работа;

 

 

 

 

Приложение:

  1. Фотоподмладяване: елиминира бръчки, пигментация, лунички, съдови проблеми, избелва кожата и свива разширените космени пори;
  2. Фотоепилация: за различен цвят на кожата и космите;
  3. Премахва акне: подобрява състоянието на мазната кожа и убива бактериите, които го предизвикват;
  4. Стяга кожата: повдига я, прави я еластична и блестяща;
  5. Капиляри: елиминира спуканити капиляри.

 

 

 

 

Терапевтичен курс:

Фотоепилация: макс. 60 минути на процедура на цяло тяло, веднъж на 21-28 дни, 6 процедури;

Фотоподмладяване: макс. 20 минути на процедура, веднъж на 15-20 дни, 10 процедури;

Премахване на пигментация: веднъж на 21-28 дни, 6 процедури;

Спукани капиляри: веднъж на 21-28 дни, 6 процедури.

 

 

 

Технически параметри:

Светлинен източник: Супер интензивна пулсова светлина

Накрайници: 1 SHR и 1 E-light накрайник от сапфир кристал

SHR енергия: 1-50J/ cm2

Продължителност на импулса: 1-10ms

Пулсов интервал: 1-100ms

Мощност: 2000W

Дължина на вълната: 640~950nm, 480~950nm, 530~950nm  (стандартни)

Охлаждане: -10~5C

Обработваема площ: 15×50mm2

Нетно тегло: 25 кг

Бруто тегло: 40 кг

Размери: 50cm×50cm×76cm  (Д×Ш×В)

Напрежение: AC 220V±10% 50Hz

 

11 200,00 лв.
Базова цена: 11 200,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Купи на изплащане