КОЛАН ЗА КРИОЛИПОЛИЗА

  • Кат. номер: 2202

КОЛАН ЗА КРИОЛИПОЛИЗА

 

 

НОВАТА НЕИНВАЗИВНА АЛТЕРНАТИВА НА ЛИПОСУКЦИЯТА

100% наблюдавани резултати и подобрение!

 

 

- Без период за възстановяване, без игли или операция;

- Премахване на упорити мазнини в комфортните условия на Вашия дом;

- Извайва и стяга Вашето тяло, фокусирайки се специално върху най-проблемните области като коремче, любовни дръжки, бедра, ръце и гръб.

 

 

КАК РАБОТИ?

Тази нова технология е наречена Студена липолиза. Коланът за криолиполиза е патентован уред, който прилага тази нова технология. Това е последен метод за използване на екстремно ниски температури, който доказано замразява, разрушава и разтваря мастните клетки в третираните зони, само с една порцедура.

Този процес е научен факт и е доказано, че не уврежда кожата или съседните тъкани. Когато мастните клетки са замразени при тези изключително ниски температури, те кристализират, умират и не се регенерират. Те се елиминират от тялото ви чрез процес, наречен апоптоза (естествена клетъчна смърт), с резултати в рамките на 4 до 8 седмици след процедурата.

 

 

 

НАУЧНО ОБЯСНЕНИЕ НА ТОПЕНЕТО НА МАЗНИНИ С УРЕДА

 

Студената липолиза е неинвазивна процедура за отстраняване на мазнините. Това е охлаждането на подкожни мастни клетки, което предизвиква липолиза, т.е. разпадане на мастните клетки, без да се увреждат околните тъкани или кожата. Следвайки процедурата, мазнините се разпадат за период от два до четири месеца, което води до тяхното естествено елиминиране. Студената липолиза работи въз основа на това, че мастните клетки са по-уязвими при екстракция на енергия, в случая – на охлаждане, отколкото околните тъкани. Това означава, че Студената липолиза ще разруши мастните клетки, но не и околните тъкани.

Веднъж охладени, след това мастните клетки претърпяват апоптоза, която е контролираната клетъчна смърт. При апоптоза, стената на мастната клетка се разпада, причинявайки освобождаването на липидите (мазнините) от клетката.

 

 

 

НАЧИН НА РАБОТА:

С маркер отбележете зоната, която искате да третирате (навсякъде, където пожелаете!) Най-популярните области са любовните дръжки, седалище, корема, вътрешната и външната част на бедрата и ръцете.

 Поставете противозамръзваща мембрана за криолиполиза.
За еднократна употреба.
Задължителни при правене на процедура
криолиполиза.  След това поставете колана за криолиполиза. Изберете 1 от 2 режима на работа: При режим 1 уредът работи 30 минути, при режим 2 - 60 минути. Препоръчваме 60 минутна процедура за по-добри резултати.

След процедура с колана масажирайте третираната зона с кръгови движения най-малко 1 минута.

Можете да третирате много зони една след друга.

 

 

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Не използвайте колана за криолиполиза при:

 - бременност

- лица под 18 годишна възраст;

- лица със следните заболявания: сърдечни заболявания, епилепсия, температура, възпаление, дерматити (акне, екзема, херпес), брадавици, отворени или възпалени рани, тежки или прогресивни заболявания (рак, СПИН, хепатит, болести на кръвта и т.н.), проблеми със съсирването на кръвта или психични разстройства.

 

 

 

КАКВО ВКЛЮЧВА ОПАКОВКАТА:

Уред криолиполиза;

Колан за криолиполиза с регулируема дължина;

Калипер – за измерване на дебелината на мастния слой във всяка зона на тялото;

Захранващ кабел;

Ръководство.

Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Сервиз
Собствена сервизна база
Консумативи
Налични на склад