HIFU и Liposonix комбиниран апарат за лице и тяло

  • Кат. номер: 0511

Въздействие на HIFU технологията 

Моменталния лифтинг ефект постигнат чрез HIFU е в резултат на два основни фактора:
1. Намаляване на обема на SMAS слоя (повърхностната мускулно-апоневрозна система) и повдигане в резултат на точковата коагулация.
2. Свиване и съкращение на дължината на колагеновите влакна.

 

Чрез фокусираният ултразвук колагеновите и еластинови влакна, съединяващи мускулния слой с повърхността на кожата, се свиват и скъсяват и така се повдига SMAS слоят. HIFU предизивиква загряване на различните нива до 60-70° без да уврежда повърхността на кожата. Така термокоагулацията предизвиква уплътняване на разтегнатите колагенови влакна и осигурява лифтинг на всички слоеве на меката тъкан по лицето. Заедно с това се стимулира образуването на нови колагенови влакна. Цялата тази взаймодействаща система предизвиква изключителен стягащ и повдигащ ефект, който се разгръща оптимално от 3 до 6 месеца след процедурата.

 

Дълбочина на излъчване на HIFU фокусиран ултразвук за лице: 

  1. Ultra 4 - 4.5 mm накрайник. Използва се за доставяне на високоинтензивен фокусиран ултразвук до кожата, подкожните тъкани, ултразвукът прониква в кожата на дълбочина 4.5mm, директно до SMAS слоя, създавайки локална “топлинна коагулация”, с целеви зони като бузи, челото, брадичка, шия и т.н.
  2. Ultra 4 - 3.0 mm накрайник с дълбочина на фокусирана ултразвукова енергия, насочена към дермалния слой. Ултразвукът прониква в кожата на дълбочина 3.0mm и предизвиква активирането на подкожния колаген, ефективно увеличава ефекта от стягане на контура, но също свива разширените пори и заглажда бръчиците.
  3. Ultra 7 - 1.5 mm накрайник, използва се фокусиран ултразвук за проникване в епидермиса на дълбочина от 1.5mm. Активира епидермиса в по-тънкия кожен слой.

 

 

Liposonix – HIFU апарат за топене на мазнини

При другите неинвазивни методи за премахване на мазнини, като радиочестотни машини и лазери, значителна част от отдадената енергията се абсорбира или разпръсква близо до епидермиса (повърхността на кожата), като това намалява проникването в мастната тъкан и постига само временни резултати.

 

Ултразвуковата енергия, от друга страна, се използва за проникване през кожните слоеве и достига до мастната тъкан, без да наранява кожата или заобикалящите тъкани. Други ултразвукови технологии за контуриране често използват ниска интензивност, ниска честота или нефокусирана енергия, което изисква няколко процедури и може да доведе до непредвидими резултати. Липосоникс технологията използва високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU), за да унищожи перманентно третираната мастна тъкан и постига желания резултат само след една едночасова процедура.Тази система фокусира енергия на специфична дълбочина в мастната тъкан без увреждане на кожата или околната тъкан. Тялото по естествен начин обработва и окончателно отстранява разрушената мастна тъкан.

 

Еднократно третиране гарантира минимум с 2,5 сантиметра по-слаба и контурирана талия.

 

Въздействие:

- Топи мазнините по тялото (без значение от типа кожа);
- Ефективно подобрява формата на тялото, премахва локалните мастни депа;
- Отслабване на различни части от тялото: ръце, дупе, кръст, бедра, паласки и коремче;
- Стягане и лифтинг: възстановява нормалните форми на тялото;
- Редуцира целулита и подобрява кожната еластичност;
- Стяга кожата, увеличава нейната еластичност, премахва портокаловия оттенък и коригира следродилните белези.

 

Технически спецификации
Работа с интерфейс 8 "True TFT сензорен екран
Мощност: 300W

Касети HIFU за лице 3 бр.: 1.5 mm / 3 mm / 4.5 mm дълбочина на проникване

Живот на касетата: 5000 импулса/ 10000 опционално

Касети Liposonix за тяло 2 бр: 8 mm / 1.3 mm дълбочина на проникване
Живот на касетата: 520 импулса
Един импулс може да направи до 576 точки с Liposonix накрайника
Волтаж: AC 220V - 50Hz

6 400,00 лв. 4 690,00 лв.
Базова цена: 4 690,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Консумативи
Налични на склад
Купи на изплащане