V-MAX: HIFU апарат за фейс лифтинг и подмладяване на кожата с два накрайника: 3.0mm и 4.5mm

  • Кат. номер: 0502

V-HIFU/ V-MAX

 

HIFU апарат за фейс лифтинг и подмладяване на кожата с два накрайника: 3.0mm и 4.5mm

 

Новото поколение V-HIFU лифтинг система има неограничен живот на работа на работните глави и не се нуждае от скъпа смяна на касетите, която оскъпява много процедурите.

 

С V-HIFU може да предложите на вашите клиенти дълбок HIFU лифтинг на достъпни цени.

 

 

Характеристики:

1) Системата е оборудвана с два накрайника високо интензивен фокусиран ултразвук (HIFU - High-Intencity Focused Ultrasound) -3,5 мм и 4,5 мм, които са най-широко употребяваните в HIFU терапията, може да се използва както за лице, така и за тяло.

2) Чрез метод на самоохлаждане на двата накрайника, а не чрез смяна на няколко касети на единствен накрайник, което е широко разпространено на пазара с HIFU апарати, той може да се използва дълго време, без да се подменя консуматив (касети), (има устойчиви накрайници).

3) Работата с накрайниците е лесна, особено за специфични зони по лицето и тялото.

4) Лесен контрол чрез удобен интерфейс на 7 инчов тъч LCD дисплей.

 

 

V-HIFU с фокусиран ултразвук:

 

Два вида накрайника:

  1. Накрайник за лице;
  2. Накрайник за тяло.

V-HIFU има 2 основни режима на работа: 1. изгаряне на мазнини и 2. лифтинг, както и 6 функции – премахване на бръчки, оформяне на лицето, елиминиране на мастни клетки и целулит и подобряване на еластичността на кожата и подмладяване. V-HIFU може да оформи контура на тялото чрез разрушаване на мастните слоеве на дълбочина между 10mm и 20mm.

 

 

Функции:

1) Заглаждане на бръчки;

2) Стягане на кожата;

3) Фейс лифтинг;

4) Подмладяване на кожата;

5) Редуциране на мазнини.

 

Принцип на работа:

V-HIFU помага за премахване на бръчките, подобряване на еластичността на кожата, стимулира образуването на колаген. HIFU топлинната енергия с температура 65 ℃ се доставя до SMAS слоя (около 3,5 мм ~ 4,5 мм) като свива мускулния слой на кожата. Освен това, новата технология позволява да се третира затлъстяване чрез разрушаване на мастния слой, който е между 10 мм и 20 мм дълбочина в кожата на тялото.

 

 

Предимства на V-HIFU;

* Тъй като V-HIFU фокусира енергията бързо и интензивно върху целевата зона, докато се движи накрайника, този апарат е по-малко болезнен от другите марки HIFU.

* Различният интензитет на енергията, време и интервал на импулсите могат да бъдат регулирани според предназначението и индивидуалното усещане. Тъй като може да се работи с движение на накрайника, това намалява времето за работа и то може да бъде по-кратко от нормалното при работа с традиционен HIFU апарат. Това по-кратко време за работа позволява да се извършват повече процедури и бързо да се постигат добри резултати.

* V-HIFU не се нуждае от разходи за поддръжка, които се правят предимно за смяна на касетите. Намалява медицинските разходи и повишава конкурентоспособността. И това помага да се направи допълнителна терапия без голям разход.

* Поради метода на работа с движение, който не се използва широко в HIFU оборудването, е възможно да се работи по-детайлно на труднодостъпни места.

* Системата за водно охлаждане позволява стабилна работа, макар и да е продължителна.

 

 

Технически параметри:

Честота: 4MHz

Волтаж: 100v-220v 50-60Hz

Размер на апарата: Ш 22 см.Д 30 см. В 22 см.

Дълбочина на действие на ултразвука: 3.0mm и 4.5mm

Мощност: 150W

1 390,00 лв.
Базова цена: 1 390,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Видео обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Купи на изплащане