Комбинирана система за водно дермабразио, RF, кислород, Био и Криотерапия

  • Кат. номер: 0107

Комбинирана система за водно дермабразио, RF, кислород, Био и Криотерапия

 

 

 

Функции:

  1. Водно дермабразио
  2. Кислородна мезотерапия
  3. Биолифтинг
  4. Мултиполарен Радиочестотен Лифтинг
  5. Криотерапия

 

 

 Описание на функциите на апарата:

 

Водно дермабразио:

Работи с дестилирана вода и концентрат на киселинен разтвор 1:9, в зависимост от специфичните нужди на обработваната кожа. В контейнерите от дясно се изсипва разтворът, който ще се използва, а от лявата страна на машината са контейнерите за отпадъчния продукт. По 3 бр. контейнери с възможност за избиране на работния контейнер от менюто. Нормалното количество, необходимо за 1 процедура е около 20-30 мл.

 

Силата на вакума и потока се регулират от въртящите се бутони.

 

Накрайниците се използват според спецификата на кожата и обработваната зона. 2 бр. – за нормална кожа и за чувствителна кожа.

Осигурява на кожата почистване в дълбочина, хидратация, подобряване на микроциркулацията, дрениране към лимфите, лекува акне, успешно третира белези и фини бръчки, затваря порите, балансира омазняването, изсветлява тена.

 

Кислороден спрей: Кислородът спомага за ускоряване на обменните процеси в клетките и стимулира тяхната регенерация. Редица фактори оставят своите следи върху кожата ни, а в следствие на възрастта обмяната на веществата се забавя, което води и до намаляване на колагена и еластина в клетките и поява на първите бръчки и пигментни петна. Кислородната мезотерапия има дълбок хидратиращ и лифтинг ефект като стимулира обмяната на веществата в клетките, прави кожата гладка свежа и дълбоко хидратирана. Кислородът е в състояние успешно да замести иглената мезотерапия , като може да се ползва със всякакви ампули, коктейли и серуми на водна основа, съобразени стриктно със нуждите на конкретния клиент. Това е единствената процедура, при която се работи без никакъв риск, дори и в зоната около очите и горния клепач. Може да се прави целогодишно. Добре е да се започне от 25 годишна възраст.

 

Биолифтинг - микро електрически ток с ниски нива на енергията, който е съобразен с естествените електрически импулси на тялото. Той стимулира кръвообращението и съкращава мускулните влакна във вид на пасивна гимнастика. Спомага за проникването на активни съставки в дълбочина. Обикновено се прилага в зоната на околоочния контур.

 

 

Радиочестотен лифтинг - 5 MHz /мултиполярен и биполарен/:

Загрява кожата в дълбочина - до 45-65 градуса, стяга колагеновите влакна и стимулира регенерацията на кожата. Препоръчва се за превенция от бръчки; стяга лицевия овал; подобрява тургора на кожата. Третира двойна брадичка. Използва се с тънък слой контактен гел. Започва се с по-ниска степен на интензитета ( 4 - 5) и постепенно се увеличава, според чувствителността на клиента (до 8-10). Препоръчително е терапията да е с времетраене 30-40 минути. По 15 за страна, 3 до 5 мин. за околоочен контур. Няма странични и нежелани реакции. Подходящ за всички видове кожа и възрасти над 25 год. 8-10 процедури, веднъж седмично.

 

 

 

Криотерапия / Студен чук:

Прилага се след почистващата терапия с водно дермабразио. Затваря порите и запечатва продукта в дълбочина, удължавайки максимално ефекта на активните съставки. Завършваща терапия след механично почистване на лице, пилинг и др.

 

 

 

Технически характеристики:

Дисплей – touch screen

Размери – 55,5х34,5х43см / 15 кг.

Мощност – 80W

Волтаж – 110/220V 50-60Hz

Налягане – 0-0,8МРа

Вакуум – 0-65mmHg

RF – 5MHz

Контейнери за разтвори - 3 броя

Контейнери за отпадна вода - 3 броя

3 500,00 лв. 2 590,00 лв.
Базова цена: 2 590,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Видео обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Консумативи
Налични на склад
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!