Професионален апарат Велашейп за тяло с 2 накрайника

  • Кат. номер: 1603

Апарат за лице и тяло тип Велашейп е специализиран апарат за третиране на целулит и намаляване на обиколките. Третира в дълбочина и горния слой на кожата едновременно, като с това се постига намаляване на мастните натрупвания, обиколката и редуциране на целулита. Новото при този вид технология е революционната комбинация от радиочестота, инфрачервена светлина и вакуумен масаж.

 

Машината съчетава четири различни технологии - инфрачервена, биполярна радио честота, импулсен вакуум и валяци за масаж.

 

При тази технология въздействието е комплексно, като по едно и също време са включени и трите компонента. Затова ефектът, който се получава е комбиниран. Работи се едновременно за целулита, локалните мастни натрупвания и не на последно място за еластичността на кожата. Всеки един от тези 3 фактора може да се окаже тясно специализиран в решаването на конкретен проблем. Например инфрачервената светлина влияе върху локалните мастни натрупвания.

 

Радиочестотата въздейства върху клетките, които произвеждат колаген (фибробластите), т.е. най-добре повлиява върху еластичността на кожата, има отношение и върху целулита. Вакуумът допълва въздействието на другите два компонента като дрениращ фактор – освобождава тялото от токсичните вещества и целулитните натрупвания.

 

Светлината и контролираната радиочестота увеличават кислорода на вътреклетъчно ниво чрез затопляне. Вакуумът и специално конструираните накрайници изглаждат кожата и улесняват безопасно и ефективно достигане на енергията до проблемните зони. Резултатът е увеличен метаболизъм и повишен лимфен дренаж. Освен разграждане на мазнините, в клетките се наблюдава и страничен ефект върху кожата - увеличаване производството на колаген. Така кожата става все поеластична и с видимо по-здрав и млад вид.

 

Резултати

Подобряването на кожата се забелязва още след първата процедура. Резултатите в намаляване на обиколките могат да се усетят между първа и втора процедури, а последователното намаляване на целулита се вижда след четвъртата процедура. Доказано е, че средното намаляване на обиколката след курса процедури с Велашейп варира от 1,5 до 7,5см. Като оптимален брой процедури се препоръчва 6-10. Не се правят по повече от 2 процедури на зона на седмица.

 

 

Механична манипулация (вакуум + / - Масаж механизъм)
- Стимулира лимфната и кръвната циркулация
- Подобрява дейността на фибробластите
- Намалява вискозитета на мастните клетки

 

Топлинна манипулация(инфрачервени + радиочестотни енергии)
- Подобрява кръвообращението
- Подобрява дейността на фибробластите
- Увеличава метаболизма на мастните клетки
- Подобрява текстурата на кожата

 

Технически параметри:
1. Вакум + ролков масаж + LED + IR
2. Четири различни посоки на въртене на ролките
3. Вакуум 100кPa
4. 10 MHz RF
5. 2 накрайника с RF
6. 10.4“ LCD пълноцветен сензорен екран
7. Автоматични механични ролки
8. Медицински сертифициран

13 600,00 лв. 12 900,00 лв.
Базова цена: 12 900,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!