Поливитамини - Витаминен комплекс


Polyvitamins Nutritive Solution е мощен витаминен комплекс, който доставя дълбоко хранителни вещества. Той е обогатен с основни енергийни елементи, които стимулират естествените процеси на кожните клетки.

 

 

Витамините А, С, Е, комбинирани с В-комплекс се борят срещу девитализирания външен вид на кожата. Текстурата на кожата се изглажда от този силно анти-оксидант коктейл, балансирайки хранителните дефицити на кожата, причинени от външни и вътрешни фактори.

 

 

Витамини играят много важна роля в поддържането на здравето на кожата. Освен това, недостатъците на някои витамини са особено вредни за кожата и могат да доведат до кожни заболявания и / или ускорено стареене.

 

Polyvitamins Nutritive Solution осигурява жизненоважни елементи, които стимулират естествените процеси на клетките на кожата и насърчават здравословната кожа.

 

Тези мощни витамини коктейл предлага различни ползи за кожата като стимулиране на колаген синтез; dermonutrition; усъвършенстване на повърхността на кожата; противовъзпалителни ефекти; антиоксидантни ефекти, особено ценени, тъй като свободните радикали, генерирани от UV светлина или замърсители, са ефективно неутрализирани и вече не могат да увредят клетките на кожата; ефекти на облекчаване на кожата или вазодилататорни ефекти, повишаване на кръвообращението на скалпа и стимулиране на метаболизма на космените фоликули.

 

Актини съставки

 Вода, аскорбинова киселина, PEG-35 рициново масло, ретинил палмитат, ниацинамид, пантенол, натриев хлорид, токоферил ацетат, пиридоксин HCL, натриев рибофлавин фосфат, тиамин HCL.

 

Употреба

Ампулите могат да се използват за  дермаролер, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, сонофореза, ултразвук.

 

Приложение: Нанесете ампулата равномерно върху чиста и суха кожа на тялото

 

 

Посочената цена е за 1 ампула от 2 мл.

1 кутия включва 10 ампули по  2 мл.

 

 

 

Производител: BCN - Институт по естетика ИСПАНИЯ

6,50 лв.
Базова цена: 6,50 лв.
Моля, изберете: