BCN ECQ10 - Подмладяващ Мезококтейл

BCN ECQ10 – подмладяващ и преструктуриращ мезококтейл, комплекс от:


-Колаген
-Еластин
-Q10

 


Новият продукт в линията BCN Cocktails, благодарение на колагена, еластина и коензим Q10, прави кожата по-твърда, по-гладка и по-хидратирана, придавайки й по-младежки вид.

 

 

 

Колагенът, протеин от съединителната тъкан, е отговорен за гъстотата и еластичността на кожата. С течение на годините влакната й стават по-крехки и се губят, така че е необходимо да се компенсират липсата на синтетични продукти, които стимулират техния синтез и възстановяват дебелината на кожата, запълват бръчките и се борят срещу стареенето на кожата.

 

 

Еластинът, като хидролизиран еластин, е в състояние да възстанови еластичността и гъвкавостта на кожата и да се справи с неговата хлабина.

 

 

Накрая, коензим Q10 е известен със своите антиоксидантни свойства. Непрекъснатото му приложение е в състояние да възстанови увреждането на кожата и да намали влошаването на колагена. В резултат на това кожата се подсилва и съществуващите линии на изразяване и бръчките се намаляват.

 

 

 

 

КОКТЕЙЛ ЗА ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ
Новият продукт в линията BCN Cocktails, благодарение на три активни съставки, колаген, еластин и коензим Q10, прави кожата по-твърда, по-гладка и по-хидратирана, което води до по-младежки вид. Този продукт е предназначен да поддържа ефектите на естествените колагени и еластин, молекули, чието количество намалява с възрастта. Този ефект се постига чрез осигуряване на синтетичен колаген и еластин, и в същото време коензим Q10, който намалява загубата на тези молекули, и следователно също така се бори със стареенето на кожата.

 

 

Подобно на другите продукти от линията BCN Cocktails, тя може да бъде смесена с други съставки на гамата BCN Classics, за да ги адаптира към всеки тип кожа. Колагенът е протеин, който е част от дермалната съединителна тъкан и неговата функция е да осигури на кожата плътност и еластичност. С течение на годините тези влакна стават по-крехки и стават по-малки в диаметър, което води до липса на еластичност и твърдост в кожата. Ето защо по-голямата част от козметичните продукти имат за цел да регенерират този протеин, за да подобрят кожата: пълнене на линии и бръчки и намаляване на белезите или други структурни нарушения.

 

 

Еластинът притежава дълга верига от аминокиселини, в които има много последователности с хидрофобни аминокиселини, разделени от други последователности, които съдържат двойки глицини и други малки аминокиселини, като лизин. Именно тази верига от хидрофобни аминокиселини й придава своите еластични свойства, тъй като позволява подреждане в навити структури и участници в лизина при образуването на спирали, които са точките, в които съседни молекули на еластин се свързват заедно.

 

 

 

Тези два компонента, присъстващи в продукта в хидролизирана форма, могат да заместят ефектите на естествения колаген и еластин, които постепенно се губят с възрастта и след това поддържат характеристиката на еластичността на младите кожи.

 

 

Накрая, коензим Q10, известен също като убихинон, е известен със своите антиоксидантни свойства и способност да инхибира клетъчното разрушаване, причинено от свободните радикали. Неговото непрекъснато приложение е в състояние да поправи вредите, които тези вредни елементи са причинили на кожата и да намали влошаването на дермалния колаген. 

 

 Активни съставки

Аква / вода, PEG-35 рициново масло, пропиленгликол, разтворим колаген, убихинон, хидролизиран еластин, натриев хидроксид.

 

Употреба

Ампулите могат да се използват за  дермаролер, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, сонофореза, ултразвук.

 

Приложение: Нанесете ампулата равномерно върху чиста и суха кожа на тялото

 

 

Посочената цена е за 1 ампула от 3 мл.

1 кутия включва 5 ампули по  3 мл.

 

 

 

Производител: BCN - Институт по естетика ИСПАНИЯ

19,90 лв.
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете: