Хиалуронова киселина 0,8% - Ампули за силна хидратация


Анти-стареещ разтвор
Чистата, не-омрежена хиалуронова киселина е високоефективна хидратираща кожа.

 

 

Неговата особена способност да привлича и свързва водни молекули служи за овлажняване на кожата и поддържане на еластичността на дермалните и епидермалните тъкани. Когато се прилага върху кожата, Хиалуроновата киселина образува вискозно-еластичен филм, който възпроизвежда естествената му функция на задържане на вода в междуклетъчната матрица или дермалната съединителна тъкан.

 

 

Това прави Hyaluronic Acid Anti-Aging решение идеална влага база, улесняваща доставката на други средства към кожата. Препоръчва се за лечение на набръчкана, уморена, слънчево увредена и изсъхнала кожа. Интересно решение за мезотерапевтично лечение, препоръчвано за лечение на набръчкана, уморена, увредена и изсъхнала кожа.

 

 

В комбинация с витамини, хиалуроновата киселина не само помага за предотвратяване на признаци на стареене, но и работи за лечението им.

 

 

 

 

Хиалуроновата киселина предлага ефективен начин за борба с ефектите от понижените нива на хиалуронова киселина. Тя се разпространява широко в съединителната и изобилна в тялото ни, когато се родим, но нейните нива постепенно намаляват с течение на времето. Това намаление на нивата е голяма част от процеса на стареене, загуба на еластичност в кожата, която се проявява в бръчките.

 

 

Хиалуроновата киселина запълва пространството между влакна от колаген и еластин. Ролята на хиалуроновата киселина в кожата е да осигури механизъм за транспортиране на основните хранителни вещества от кръвния поток към живите клетки на кожата, да хидратира кожата чрез задържане във вода и да допринесе за обновяване на кожата и елиминиране на вредни съединения от кожата. Той е способен да предпазва кожата от ултравиолетово облъчване, дължащо се на неговите свойства на почистване на свободните радикали. Хиалуроновата киселина действа също така върху ангиогенезата, като поддържа пролиферацията на ендотелни клетки и по този начин позволява по-добра кожна васкуларизация.

 

 

 

Употреба

Ампулите могат да се използват за  дермаролер, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, сонофореза, ултразвук.

 

 

Приложение: Нанесете върху чиста и суха кожа на тялото / лицето и масажирайте до пълно поглъщане.

 

 

 

Посочената цена е за 1 ампула от 2мл.

1 кутия включва 10 ампули по 2мл.

 

 

 

Производител: BCN - Институт по естетика ИСПАНИЯ

9,80 лв.
Базова цена: 9,80 лв.
Моля, изберете: