Екстракт на Артишок - Ампули Против целулит

 

ЕКСТРАК НА АРТИШОК Антицелулитно решение Тайната на антицелулитните свойства на екстракта от артишок е в нейното детоксикиращо и диуретично действие. Също известен като cynara scolymus, с активното вещество цинарин, той се използва широко за лечение на целулит и мазнини. Освен това, антицелулитен разтвор на екстракт от артишок спомага за стимулиране на лимфната дренажна система.

 

 

 

 

 

Екстрактът от артишок се използва за мобилизиране на мастни запаси в черния дроб и детоксикацията му, и като естествена помощ за понижаване на холестерола. Cynarin демонстрира свойства срещу оксидативен стрес, индуциран от възпалителни медиатори. В допълнение, упражнява определен контрол върху липолизата, благоприятстващ синтеза на енергийно-транспортиращи ензими NAD-NADH2 и NADP-NADPH2. Действа като диуретик и вазоконстриктор, стимулирайки лимфната дренажна система.

 

 

 

Артишокът мобилизира мастните депа от тъкани като бяла мастна тъкан и тези мазнини се изсипват в кръвта, от която впоследствие се екскретират от тялото.

 

 

 

Употреба

Ампулите могат да се използват за  дермаролер, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, сонофореза, ултразвук.

 

 

Приложение: Нанесете ампулата равномерно върху чиста и суха кожа на тялото

 

 

Посочената цена е за 1 ампула от 5мл.

1 кутия включва 10 ампули по 5 мл.

 

 

Производител: BCN - Институт по естетика ИСПАНИЯ

4,00 лв.
Базова цена: 4,00 лв.
Моля, изберете: