Органичен Силиций - Ампули за регенерация


Структурен елемент на съединителната тъкан, органичният силициев оксид хидратира, обновява и регенерира клетките. Той стимулира и регулира пролиферацията на фибробласти, подобрява синтеза на колаген и насърчава регенерацията или еластичните влакна.

 

 

Органичното регенериращо силициево решение изглажда, тонизира и повдига кожата, забавя процеса на стареене. Това е интересно решение, което възстановява силата, гъвкавостта и еластичността на колагена и еластина или съединителната тъкан.

 

 

 

Той е структурен компонент на съединителната тъкан, съставляващ част от важни макромолекули като еластин и колаген. На това тъканно ниво той индуцира контрола и пролиферацията на фибробластите и благоприятства регенерацията на еластични и колагенови влакна.

 

 

 

Той свързва влагата в епидермиса, като по този начин укрепва и укрепва кожата. Известно е също, че действа като антиоксидант за предотвратяване на ускорението или преждевременното стареене. Използва се, когато се желае положителен ефект върху поддържащата тъкан на кожата, за намаляване и предотвратяване на ефектите на стареене, за унищожаване на свободните радикали и за овлажняване. Silica стимулира и регулира митоза на фибробластите. Лакът или силицийът съдържа разрушителна или съединителна тъкан.

 

 

 

При микроциркулацията той променя венозната капилярна и лимфна проницаемост и в мастната тъкан стимулира синтеза на сАМР, както и хидролизата на триглицеридите. Силиконът нормализира клетъчния метаболизъм, е тъканен генератор и подпомага намаляването на целулита. Органичният силициев диоксид действа като регулатор на клетъчния метаболизъм и клетъчното делене.

 

 

 

 

 

Употреба

Ампулите могат да се използват за  дермаролер, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, сонофореза, ултразвук.

 

 

Приложение: Нанесете върху чиста и суха кожа на тялото / лицето и масажирайте до пълно поглъщане.

 

 

 

Посочената цена е за 1 ампула от 5мл.

1 кутия включва 10 ампули по 5 мл.

 

 

 

Производител: BCN - Институт по естетика ИСПАНИЯ

 

 

4,60 лв.
Базова цена: 4,60 лв.
Моля, изберете: