Argireline - Ампули с Ботокс ефект

Argireline Anti-Wrinkle Solution съчетава две активни съставки за постигане на лек, нетоксичен ефект на ботокс, намаляване и предотвратяване на бръчки чрез инхибиране на мускулната контракция. Перфектната алтернатива за ботокс за тези, които не желаят да загубят пълната си гама от изражение на лицето.

 

 

 

 

Решението за борба с бръчките Argireline е доказано ефективно както за намаляване на бръчките по лицето, така и за предотвратяване развитието на нови линии, насочвайки неговата формула към сърцето на същия механизъм за образуване на бръчки. Argireline Anti Wrinkle Solution е ефективен за изразителни линии на челото, между веждите, около очите и за намаляване на "баркод" линиите на устните.

 

 

 

 

 

Вдъхновено от лечението с Mesobotox, това решение съчетава две съставки за постигане на лек, нетоксичен ефект на Ботокс. Той намалява и предотвратява емоционалните бръчки, като възпрепятства свиването на мускулите.

 

 

 

Лицата с по-сложни изрази, чието припокриване на мускулното функциониране са стандартни против индикация на Ботокс, тъй като това би довело до по-скоро потъване и общия аспект става тъжен. Argireline, ацетил хексапептид-3 уникален пептид, е верига от шест аминокиселини, които едновременно намаляват степента на съществуващи бръчки по лицето и са доказали своята ефективност срещу тяхното развитие. Това решение е нетоксична, по-безопасна и по-лека алтернатива на ботулиновия токсин, локално насочена към същия механизъм за образуване на бръчки по много различен начин.

 

 

Мускулната контракция се намалява два пъти чрез блокиране на входа на йони с левфазил и модулиране на образуването на SNARE комплекса с аргирелин.

 

 

 

Мускулите се свиват, когато получат невротрансмитер, освободен от нервната клетка и ботулинов токсин А, който парализира мускула чрез селективно блокиране на освобождаването на ацетилхолин в невромускулното съединение. BONT-A разцепва протеина SNAP-25 необратимо и следователно комплексът SNARE не може да се събере. Argireline е мимика на N-терминалния край на SNAP-25 и се конкурира с естествения протеин за позиция в комплекса SNARE, ако дестабилизира неговото формиране, без да нарушава нито един от неговите компоненти. Ако комплексът SNARE е леко дестабилизиран, везикулата не може да освободи невротрансмитерите.

 

 

 

Леуфазил, пентапептид имитира естествения път на енкефалините, действайки върху образуването на бръчки по нов начин. Това е модифициран енкефалин, който се свързва с енкефалиновия рецептор извън нервните клетки.

 

Активни съставки

Вода, натриев хлорид, глицерин, каприлов гликол, натриев бикарбонат, ацетил хексапептид-8, пентапептид-18.

 

 

Употреба

Ампулите могат да се използват за  дермаролер, безиглена мезотерапия, радиочестотен лифтинг, сонофореза, ултразвук.

 

 

Приложение: Нанесете ампулата равномерно върху чиста и суха кожа на тялото

 

 

Посочената цена е за 1 ампула от 2 мл.

1 кутия включва 10 ампули по  2 мл.

 

 

 

Производител: BCN - Институт по естетика ИСПАНИЯ

 

 

 

 

 

6,80 лв.
Базова цена: 6,80 лв.
Моля, изберете: