Бактерицидна UV лампа с озон за стерилизация на помещения от вируси и бактерии

  • Кат. номер: 2405

UV лъчът, използван в лампата за стерилизация, има силен стерилизационен капацитет от 254 nm

 

Стерилизира и дезинфекцира 99,9% от различни бактериални патогени, включително стафилокок, салмонела, вируси и др.


Как действа?

254nm UV (UVC) се използва за унищожаване на бактерии, вируси, акари и плесени. UVC може да разруши ДНК структурата на микроорганизма. Например при вируси, UV лъчевата енергия модифицира структурата на ДНК на вирусни патогени, като Ебола, Корона вирус и др. така че те не могат да се възпроизвеждат и следователно не могат да колонизират и да навредят на пациентите. Само с едно използване лампата дезифенкцира помоещения на 99,9%.

 

Какво представлява UVC лампата 254nm?

UVC лампата, излъчваща UV светлината 250-254nm стерилизира повърхностите на вещи като дрехи, обувки, килими, спални завивки, мебели и т.н. може да се използва редовно за почистване на закрито. Подходяща е за помощения с размери до 30-50 кв.м;

 

Може ли да навреди на човек?

UV лампата 254 nm може да доведе до евентуално осветяване на очите, когато работи в близост до хора и животни. Препоръчително е хората или домашните любимци да не са в стаята, когато лампата е включена или поне да не се взират в светлината директно. Вещи като картини, платна, снимки и др., които могат да бъдат повредени от слънчевата светлина, също не е препоръчително да са изложени на директна светлина от лампата;

 
Какво е предимството на Озон функцията?

Озонът ще помогне за по-добра дезинфекция.

 

Забележка: Моля, уверете се, че хора и домашни любимци не са в стаята, когато UV лампата е включена.
Вещи, които могат да бъдат повлияни от слънчевата светлина, като живопис, растения, снимки и т.н. трябва да бъдат преместени или добре защитени.

 

Приложение:
UV лампата може да се прилага главно при стерилизация и дезинфекция на въздуха в медицински и козметични кабинети, операционни зали, кабинети за лечение, може да се прилага и при стерилизация и дезинфекция на други помещения, където е необходимо да се стерилизира въздухът.

 

 

 


Характеристики:

Бактерицидна UV лампа с озон
Дължина на вълната: 253.7 (nm)
Време за дезинфекция на помещението: 15 мин, 30 мин, 60 мин
Живот: 5000 (H)
Мощност: 38W
Използвайте на площ: 30-50 квадратни метра

Дистанцинно управление

Батерия: 12V, Модел: 23А

 

320,00 лв. 159,00 лв.
Базова цена: 159,00 лв.
Моля, изберете:
Купи на изплащане