Аква Пилинг система 5 в 1 за Водно дермабразио, RF, Криотерапия, Кислороден спрей

  • Кат. номер: 0105

Аква Пилинг система 5 в 1 за Водно дермабразио, RF, Криотерапия, Кислороден спрей

 

 

 

 


Същност:

Водното дермабразио е първата порода си процедура, която е в състояние за 20 минути да почисти лицето от и комедони и черни точки, без да предизвиква зачервявания и да дразни кожата. Същевременно водното дермабразио ексфолира кожата, почиства я в дълбочина от замърсяваниятя и я подхранва, чрез прилагане на специално разработени разтвори. Добре почистената кожа е по-малко склонна към възпаления и при редовно използване на процедурата акнето и себума вече не са проблем. Звучи наистина прекалено нереалистично, но техниката е разработена така, че да предлага точно това. Накратко - водно дермабразио е система, която комбинира в себе си ексфолиация (без абразивни частици), мултифункционални серуми и контролиран вакуум.

 

 

С помощта на различни по вид накрайници (дюзи) се осъществява технологията \"Вортекс\". Тя може да бъде обяснена като завихряне (представете си малко торнадо) на течност и въздух с помощта на вакуум. Така именно мръсотията се изсмуква напълно безболезнено от пората и тя остава чиста. Освен за почистване на лице обаче, водното дермабразио може да се прилага и при заличаване на бръчки, пигментни петна и слънчеви изгаряния.


Процедурата се прави веднъж месечно за основно почистване на лицето от черни точки и комедони.

 

 


Функции:

1. Ултразвук - Двете ултразвукови глави могат да генерират до 1.1 MHz вибрационни цикли за секунда. Специфичните им функции са следните: да омекотяват кръвните съсиреци и да премахват „червеното лице”, както и използването им за деформации на лицевите малки кръвоносни съдове, линии и петна, причинени от нарушаване на кръвообращението, както и зачервено лице или розацея, причинена от инфекция от акари.

 

Можете спокойно да се подложите на ултразвук ако:

- имате мазна или смесен тип кожа;
- ако страдате от акне;
- лицето ви е със сивкав цвят;
- имате разширени пори;
- пигментни петна.

Не се подлагайте на ултразвук ако:

 

- имате кожни заболявания като херпес, екзема и др;
- други инфекциозни заболявания;
- имате отоци на лицето;
- след като са ви правили химически пилинг.

 

 


2. Радиочестотен лифтинг/Фракционен лифтинг - Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.

 

Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След няколко процедури започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Методиката е преминала изпитания през шест водещи центъра по естетична медицина в САЩ и през 2002 год. е официално одобрена от „Food and Drug Administration-USA”. Апаратите за радиочестотен лифтинг се използват вече в 72 страни по света.

 

Това е контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това - кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген.

 

Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.

 

Ефектът е видим веднага след лечението и не изисква възстановителен период и това прави процедурата все по - популярна. Оптимални резултати обикновено се постигат след 6-8 процедури, като се правят на интервали през 7-10 дни.

 

 

 

3. Криотерапия - студенината е отлична за завършваща стъпка на всяка терапия. Тя може да се охлади и успокои кожата след дермабразио. Когато се прилага също така има способността да забавя притока на кръв или клетъчния метаболизъм. Чрез свиването на порите, което предизвиква криотерапията активните съставки се запечатват в кожата и тяхното действие се удължава във времето.

Охлаждащата терапия е отлична за успокояване на раздразнени или зачервени кожи. Използва се и преди кожни инжекции, за да изстуди зоната на третиране и да намали дискомфорта по време на терапията.

 

 

 

4. Кислородна терапия - насища кожата до най-дълбоките слоеве с кислород.Служи като транспортно средство на активните съставки, които се усвояват в дълбочина.

 

Функции на кислородната мезотерапия:

Кислородът под високо налягане е в състояние да проникне дълбоко в кожата, без да причинява увреждания;
Кислородът преминава директно в дермалния слой на кожата;
Терапията използва електронно управление, за да се осигури една напълно безопастна процедура. Това е един от най-добрите начини да се осигурят хранителни вещества и кислород на кожата.

 

 

Осем ефекта от кислородната мезотерапия:

1. Премахва замърсяванията, прави тена равномерен, а кожата по- бяла;

2. Балансира сухата и мазна кожа, хидратира кожата за дълиг период от време – около 24 след процедурата;

3. Подсигуряването на необходимото количество кислород повишава активността на клетките и тяхната пропускливост, забавя стареенето;

4. Подобрява обмяната на веществата, в следствие на което токсините се изхвърлят по бързо и лесно от тялото;

5. Увеличаването на съдържанието на кислород в кожата, повишава нейната устойчивост към замърсяванията на околната среда, увеличава нейния имунитет, има антибактериално действие, намалява мастна секреция и лекува проблемите с акнето;

6. Редуцира възрастовите петна, фините бръчки, прави кожата по-гладка и нежна;

7. Активирането на кислорода в клетки, стимулира растежа на колагенови влакна, така кожата става по-еластична и здрава;

8. Възстановява увредената кожата след инвазивни процедури (пилинги, лазерни лечения и др.) Преструктурира клетките, подобрява усвояването на хранителните вещества и функциите на кожата.

Процедурата се прави веднъж седмично, като е добре да се направи курс от поне 6 процедури с кислород.

 

 


5. Водно дермабразио – Това е иновативна система за дълбоко почиствоне, изглаждане и регенериране на кожата, която напълно замества механичните техники за почистване, които са използвани до този момент.

 

Водното дермабразио е интегрирана система разработенa по революционно новата технология „Вортекс“. За всяка процедура се използва точно определена дюза, която произвежда контролиран вакуум. Всички компоненти работят в синхрон. Процедурата полира кожата с помощта на различни течни продукти, които проникват в дълбочина, благодарение на воден поток и вакуум режим. Този метод хидратира кожата напълно. Прави третирането по-ефективно и професионално.

 

 


Предимства:

1. Идеален за нормална кожа;

2. Идеален за чувствителна кожа , акне, пъпки и т.н.;

3. Подпомага проникването на полезните съставки в дълбочина;

4. Почиства кожата идеално, благодарение на напълно натурални продукти;

5. Използва система за пречистване на водата;

6. Абсолютно безопасно;

7. Дълбоко почистване , отстраняване на роговия слой на кожата , минимално инвазивна процедура;

8. Хидратира кожата в дълбочина;

9. Подобрява тена , свива порите , изглажда кожата.

 

 


Приставки на накрайника за водно дермабразио:

Апаратът разполага с 3 вида приставки:

- 1/ СИЛИКОНОВИ - за почистване и хидратация на чувствителна кожа;

- 2/КРИСТАЛНИ – за почистване и хидратация на всеки тип кожа;

- 3/С ДИАМАНТЕНО ДЕРМАБРАЗИО – за ексволиация. Употребяват се само зимата.

 

 

 

Технически параметри:

Криотерапия: 0-5℃;

Ултразвук: 1 MHz;

Радиочестота: 5 MHz;

Водно въздушно налягане: 6 kg;

Вакуум поток: 30L;

Накрайници за водно дермабразио: меки накрайници, твърди накрайници и накрайници с диамантена посипка;

Вместимост на различни видове разтвори: 2 контейнера и 1 отделен за прочистване на системата

Дисплей: 10.4 inch LCD Touch screen;
Мощнос: 300 W.

 

5 200,00 лв. 3 890,00 лв.
Базова цена: 3 890,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Консумативи
Налични на склад
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!