Апарат за водно дермабразио с меки и твърди шапки

  • Кат. номер: 0101

Мощен портативен апарат за екстракция и ексфолиация със силиконови шапки и твърди шапки
 
Водното дермабразио е иновативна система за почисване, хидратиране, подхранване и пилинг на кожата, която напълно замества механичните техники, използвани до този момент. Специалното дермабразио полира кожата с помощта на различни серуми и разтвори, които проникват в дълбочина, благодарение на воден поток и вакуум режим. Този метод хидратира кожата напълно. Прави третирането по-ефективно и професионално. Подходящ е дори за най-чувствителните кожи.
 
 
Водното дермабразио е интегрирана система разработенa по революционно новата технология „Вортекс“, която завихря водата. За всяка процедура се използва точно определена шапка, подходяща за различните участъци от лицето. Системата работи на базата на контролиран вакуум и силна водна струя. Всички компоненти работят в синхрон.
 
 
Предимства:
1.Идеален за нормална кожа;
2.Идеален за чувствителна кожа, акне, пъпки и т.н.;
3.Подпомага проникването на полезните съставки в дълбочина;
4.Почиства кожата идеално, благодарение на напълно натурални продукти;
5.Използва система за пречистване на водата;
6.Абсолютно безопасно и без странични ефекти;
7.Почиства в дълбочина, отстранява роговия слой на кожата;
8.Хидратира кожата в дълбочина;
9.Изравнява тена, свива порите, изглажда кожата.
 
Всяка жена, когато чуе за почистване на лице, асоциативно се сеща за напарване на кожата и ръчно изстискване на пъпки и черни точки. Тази процедура, практикувана в почти всяко едно козметично студио у нас от години насам, е свързана с доста болка, сериозно зачервяване на лицето, а и не особено задоволителни резултати. Дерматолозите твърдят, че акнето се причинява от бактерии, че е заболяване, което има нужда да бъде лекувано сериозно, последователно и отговорно. В днешни дни превенцията на акнето и неговото лечение е много лесно и безопастно чрез редовното използване на апарати за водно дермабразио.
 
За 20 минути лицето може да бъде почистено от пъпки, комедони и черни точки, без след това да е зачервено, да боли и да има нужда от няколко часа за възстановяване. Звучи наистина прекалено нереалистично, но техниката е разработена така, че да предлага точно това. Накратко - водно дермабразио е система, която комбинира в себе си ексфолиация (без абразивни частици), мултифункционални серуми и контролиран вакуум. С помощта на различни по вид шапки се осъществява технологията "Вортекс". Тя може да бъде обяснена като завихряне (представете си малко торнадо) на течност и въздух с помощта на вакуум. Така именно мръсотията се изсмуква напълно безболезнено от пората и тя остава чиста. При редовно почистване с водно дермабразио кожите, които са склонни към възпаляване ще изглеждат здрави и няма да се стига да тежки случаи на акне.
 
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Волтаж: 220V/50Hz
Мощност: 150W
Налягане: 100Kpa 

Вместимост на различни видове разтвори: 1 контейнер

 

1 400,00 лв. 960,00 лв.
Базова цена: 960,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Видео обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Консумативи
Налични на склад
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
***TBI***
Купи на изплащане