Апарат за водно дермабразио, кислород, RF, ултразвук и шпатула 6 в 1

  • Кат. номер: 0108

Комбиниран апарат за Н2 О2 водно дермабразио 6 в 1

 

Това е най-новият апарат за лице, използващ генератор на водород и кислород, който превръща дестилираната вода във водородни и кислородни йони. Повърхността на кожата може да произведе H2 молекули, така че молекулите на водата бързо да проникнат в дермата. Кожата се подмладява, избелва и освежава.

 

Приложение

1) Накрайник с ултразвук: стимулира микроциркулацията, подмладява кожата.

2) Ултразвукова шпатула: почиства в дълбочина, премахва мъртвите клетки.

3) RF накрайник: стяга и повдига кожата и контура на лицето. 

4) Водно дермабразио: почиства кожата, прави пилинг, почиства порите.

5) Криотерапия: охлажда и упокоява кожата след процедура, запечатва активните съставки.

6) кислороден спрей: подмладява кожата

 


Принцип на действие

 


H2 O2 спрей

Съвременната медицинска наука смята, че остаряването е процес на окисляване на материята. Абсорбцията на кислорода, пиенето и пушенето, замърсяването на околната среда и т.н. биха могли да произведат свободни от кислород радикали в човешкото тяло. Това може да разруши клетъчната тъкан, да предизвика генетично заболяване и стареене в тялото. Водородът може ефективно да отстрани свободните радикали в тялото. Водородът като антиоксидант е много по-мощен от витамин С, морковите, лецитина и т.н., познати вече на хората като антиоксиданти.

 


Накрайник с ултразвук

Според целта на терапия на клиента, използвайте ултразвука с подходящи екстракти и подхранващи серуми, за да ги доставите дълбоко в кожата, да се абсорбират напълно, за да получите най-добрия козметичен ефект.

 


RF накрайник

Този накрайник доставя RF енергия дълбоко в кожата

RF функцията:  Дълбокото нагряване на радиочестотния спектър въздейства на тъканта с биологичния отговор на поляризация и мобилност на положително и отрицателно заредените йони, което води до сблъсък на молекулите една срещу друга, така че се освобождава биоенергия. Това загрява кожата в дълбочина, стимулира производството на колаген, предизвиква незабавни контракции, за да запълни загубата на атрофирал колаген и да преструктурира кожната тъкан и в крайна сметка да я укрепи. Други ефекти са премахване на бръчките, възстановяване на еластичността и блясъка на кожата.

 


Накрайник за криотерапия

Свива порите, успокоява кожата, стяга кожата, премахва бръчките, стимулира производството на колаген, елиминира зачервяването и чувствителността, както и тъмните кръгове и торбичките под очите.

 


Ултразвукова шпатула

Ултразвуковата шпатула е една от най-популярните апаратни працедури сред козметиците между многобройните козметични уреди. Тя трансформира електрическите вибрации от 24000 пъти в секунда на механични вибрации с хиляди пъти в секунда. Прави масаж на кожата, както и почистване и вкарване на активни съставки.

 

Водно дермабразио

Тази терапия е най-новото предимство при не-лазерния пилинг на кожата. Това е единствената технология за водно дермабразио, която съчетава едновременно почистване, ексфолиране, екстракция, хидратация и антиоксидантна защита, което води до по-блестяща, по-красива кожа без дискомфорт или период за възстановяване. Процедурата успокоява, овлажнява, неинвазивна е и не дразни кожата.

Апаратът разполага с 4 контейнера за водно дермабразио и един за отпадната вода. 3 от бурканите са предназначени за различни видове разтвори, които може да видите в нашия сайт в категория КОСУМАТИВИ, 4-тият буркан превръща дестилираната вода във водородни и кислородни йони. Повърхността на кожата може да произведе H2 молекули, така че молекулите на водата бързо да проникнат в дермата. Кожата се подмладява, избелва и освежава.

 

 

Технически параметри


Мощност: 350 W

RF честота: 5Mhz

Дисплей: 7.0 инчов тъч скрийн

Ултразвукова честота: 1 Mhz

Вакуум:  0-90 Kpa

Дебит на водата: макс.30 л/час

Вместимост на различни видове разтвори: 4 контейнера

Размери на опаковката: 45*32*46 cm

Нето тегло: 8 кг

Волтаж:  100V-240V 50Hz-60Hz

1 890,00 лв. 1 340,00 лв.
Базова цена: 1 340,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Видео обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Консумативи
Налични на склад
Купи на изплащане