Мощен апарат за оформяне на тялото с кавитация, RF, вакуум

  • Кат. номер: 1306

Мощен апарат за оформяне на тялото с кавитация, RF, вакуум

 

 

 

Обхват на третирането:


1. Стяга кожата на ръцете, краката, бедрата, задните части, кръста, гърба, корема и преоформя фигурата на тялото;


2.Подобрява състоянието на портокаловата кожа и мастните тъкани с различни нива на сериозност и по този начен изглажда целулита;


3. Успокоява, декомпресира и облекчава болката (като болки в ставите, ишиас и др.), насърчава редовното механичните аеробни упражнение на кожната тъкан, бързо облекчава стреса и премахване на умората;


4. Стяга, повдига и оформя контура на лицето;


5. Активира клетките, стимулира метаболизма така, че 100% повече колаген и еластични влакна да могат да се формират за подобряване на състоянието кожата на лицето и тялото. Обхват на третирането.

 

 

 

 

 

 

 

 

Функция и накрайници:


1. 40KHz кавитация + RF в един накрайник;
2. RF за тяло;
3. RF за лице;
4. Вакуумно биполярен RF за тяло.

   

 

 

Същност на работата с различните накрайници:

 

 

 1. Кавитация + RF

Силата на ултразвуковата вълна е комбинирана с радиочестотна енергия за мощно отслабващо действие. Като едновременно се третират както дълбоките подкожни мазнини с 40KHZ кавитация, така и повърхностните мастни депа и целулита с 5MHz мултиполярна радиочестота. Кавитацията буквално взривява мастните клетки и съдържанието им се отвежда от организма през лимфата, а радиочестотния лифтинг загрява, повишава кръвообращението, стопява целулита, стимулира колагенообразуването и прави кожата по-стегната и еластична.

 

2. Вакуум + RF

Силата на вакуума е комбинирана с радиочестотна енергия и в един накрайник за постигане на оптимални резултати в антицелулитната терапия. Апаратът има финни настройки на вакуумното засмукване и позволява перфектно настройване според състоянията на мастаната тъкан на отделните клиенти. Накрайникът ефективно разгражда подкожната мастна тъкан и намалява натрупването на мазнини в клетъчната тъкан, едновременно с това насърчава обмяната на веществата. Кожата става гладка стегната и еластична.

 

 

3. Мултиполарен RF за тяло

5MHz радиочестотната енергия повишава местната температура и отстранява излишните мазнини и токсини от тялото чрез потните жлези, повишава циркулация и подобрява работата на лимфната система. Положителните ефекти, които RF има върху тялото са множество: подобряване на кръвообращението, ускоряване на разлагането на мазнините, дрениращо действие,  премахване на целулита, подобряване на състоянието тъканите, отстраняване на упоритите мазнини, стимулиране на производството колаген и еластин.

 

 

 

4. Триполарен RF

Радиочестотната енергия силно регенериращо действие. Обновява се кожата, редуцират се бръчките, заличават се белезите, възстановява се еластичността и блясъкът на кожата.

 

 

 

 

Технически характеристики:

Ултразвукова честота: 40 KHz

RF честота: 5MHz

Мощност: 300W

Волтаж: 220V

1 900,00 лв. 1 600,00 лв.
Базова цена: 1 600,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Видео обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
***TBI***
Купи на изплащане