Криолиполиза - апарат за отслабване

  • Кат. номер: 2201

Криолиполизата е високоефективен неинвазивен метод за намаляване на мазнините в определени области на тялото.

 
 
 
Същност
Криолиполизата е локален метод за намаляване на обиколките на тялото чрез използване на минусови температури на охлаждане при прилагане върху проблемните зони. Мастните клетки се разграждат в продължение на няколко месеца по естествен начин след криолиполизата (замразяването) и се забелязва постепенно намаляване дебелината на слоя мазнина на третираното място, което води до козметичко намаляване на мастните натрупвания.
 
Охлаждането се извършва с предварително определено време и енергия, така че мастните клетки да бъдат замразени. Замразяването е единствената технология, която е в състояние да унищожи завинаги третираните мастни клетки. Усещането е лек поносим вакум и охлаждане (изстудяване). Увредените и унищожени мастни клетки в третираната зона постепенно се изхвърлят от организма чрез естествени метаболитни процеси. 
 
 
 
Приложение
Криолиполизата се прилага върху следните зони на тялото:
- корема,
- вътрешната страна на бедрата,
- горната част на ръцете,
- бричове,
- гръб,
- паласки,
- гърдите при мъже,
- долната част на корема в подкожната мазнина и други. 
 
 
За криолиполизата не се изисква както предварителна така и след терапевтична подготовка. 
 
 
Резултати
Резултатите от процедурата криолиполиза обикновено са видими до няколка седмици след процедурата и продължават да се подобряват до шестия месец. Въпреки че тези резултати не са толкова бързи, в сравнение с липосукцията, пациентите подложени на криолиполиза избягват болката, рисковете и дългите периоди на възстановяване, свързани с този по-агресивен метод. Поради своята неинвазивна същност, криолиполизата крие значително по-малко рискове, в сравнение с другите методи за намаляванена мазнините. Криолиполизата е безопасна процедура, но след нейното провеждане са възможни странични ефекти като зачервяване, посиняване и намалено усещане в третираната зона, но това се счита за нормално и обикновено изчезва в рамките на няколко дни след лечението.
 
 
 
Технология
Технологията е разработена в университета „Харвард" и дава отлични резултати. Неинвазивната процедура предоставя нови възможности за загуба на излишно тегло. Години наред специалистите се фокусират върху топенето на мазнините, но новото открие се оказва по-ефективно. Тестовете показват, че една процедура е достатъчна за унищожаването на 25% от мастните клетки в третираната зона. Според последните тенденции е препоръчително след криолиполизата да се прилага методът кавиатация. Така се ускоряват метаболитни процеси и охладените и увредени мастни клетки се изхвърлят по-бързо от организма, а също и ефектът от двете процедури се засилва значително.
 
 
 
Технически параметри:
Мощност: 700W
Вакуум налягане: 106 KPa
Охлаждане: до -10 градуса
Дисплей: 8 инча цветен тъч скрийн
Време на работа: от 10 до 120 мин
 
9 200,00 лв. 6 420,00 лв.
Базова цена: 6 420,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Видео обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Консумативи
Налични на склад
Купи на изплащане