Меню
Меню

Апарат за фракционен радиочестотен лифтинг / Термаж

SALE
- 209,00 лв.
Апарат за фракционен радиочестотен лифтинг / Термаж
SKU:
Моля, първо изберете разновидност.
1 290,00 лв. В наличност
Стара цена: 1 499,00 лв.
Спестяваш: 209,00 лв.
Няма наличност
В наличност

Апарат за фракционен радиочестотен лифтинг / Термаж

Фракционната RF (радиочестотна) енергия се доставя директно в кожата на определена дълбочина и след това се освобождава на подкожно ниво. По този начин се достига много по-силно затопляне дълбоко в тъканта, което в последствие стимулира производството на нови колагенови влакна.

Принцип на действие на RF технологията:
Радио честотната технология предизвиква 8,6 милиона трептения на клетката в секунда. В следствие на това се генерира силна топлина, което води до високоскоростни движения на молекулите на клетките. Кожната тъкан има способността да синтезира много повече колаген в последсвие поглъщането на топлината. Така бръчките постепенно се запълват, а едновременно с това структурата на кожата подобрява и възвръща своя здрав и младежки вид.

При термаж технологията се осъществява движение на потоци от положително и отрицателно заредени йони. Това движение формира електромагнитно поле в дълбоките подкожни слоеве. Така се предизвиква резонанс в човешките клетки и под въздействието на високочестотната енергия от електрода се постига ефект на ускоряване на метаболизма и се активизира колагеновата клетъчна регенерация.

Процедурата представлява проникване на слаб електрически ток чрез микро игли, които създават електрическо поле с цел да се достави силен радиочестотен импулс в зоната на третиране. Това предизвиква в организма процес на собствено производство на еластин и колагенови влакна, което прави кожата по-стегната и по-здрава.

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БИПОЛАРЕН RF И ФРАКЦИОНЕН RF:

При биполарния RF и двата електрода, този който изпраща енергията и този, който я приема са част от работния накрайник. Когато системата е включена, протичането на ток в накрайника е "U" образно и дълбочината на основата на "U" се ограничава до половината от разстоянието между електродите (виж фиг. по-долу). Основният проблем при процедурите за подмладяване с класически RF e ограничената дълбочина, до която достига енергията. Затова при тези методи са необходими повече терапии или много голяма мощност, която може да бъде болезнена.

Фракционният RF освобождава голямо количество енергия на множество малки порции. Поради тази причина организмът не може да реагира така както реагира при освобождаване на същата енергия наведнъж и това предпазва кожата от изгаряне. По този начин се усвоява голяма енергия без риск от увреждане на кожата. Това дава възможност да се постигнат по-добри резултати. Енергията се доставя на подкожно ниво чрез бързо сканиране в точки, за да активира положителните и отрицателните йони в клетките, което предизвиква триене и се създава топлина. Тя загрява колагена в тъканта, стимулира регенерацията на клетките, ускорява циркулацията на кръвта в дермата, прави кожата по-здрава и еластична.

Приложение и ефект от Термажа:
- Намаляване на появата на бръчки и отпусната кожа;
- Отстраняване на бръчки, изсветляване на тена;
- Лифтинг на кожата и повишаване на еластичността и;
- Заглаждане на кожата;
- Свиване на порите, успокояване зачервяванията;
- Заличаване на стрии;
- Изглажда нежелани издатини и вдлъбнатини, намалява целулита;
- Подобрява васкуларната и лимфната циркулация.

Накрайници и приставки на апапарата: 1 брой накрайик с 3 сменяеми приставки – 2 фракционни и 1 четиполарна RF приставка.

Технически характеристики:
Напрежение: AC 220V
RF честота: 6MHZ
Мощнос: 150 W
Размери: 32 см Х 18 см Х 10 см
Тегла: 3 кг

Апарат за фракционен радиочестотен лифтинг / Термаж

Апарат за фракционен радиочестотен лифтинг / Термаж

1 290,00 лв. В наличност
Стара цена: 1 499,00 лв.
Спестяваш: 209,00 лв.
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки