Апарат за безиглена мезотерапия, биолифтинг, RF и криотерапия 4 в 1

  • Кат. номер: 2004

Апарат за безиглена мезотерапия, биолифтинг, RF и криотерапия 4 в 1

 

 


Козметичният апарат за безиглена мезотерапия 4 в 1 осигурява дълбоко проникване на активните вещества абсолютно безболезнено и без да травматизира кожата. Функцията за радиочестотен лифтинг стимулира синтеза на колаген и стяга кожата. Биолифтингът заздравява лицевата мускулатура и възвръща свежият и младежки вид на кожата. Криотерапията успокоява, свива порите и освежава лицето. Апаратът  комбинира няколко доказани функции, които го правят много полезен за всяка една терапия в козметичния салон, като неколкократно може да засили ефекта от използваните продукти и да удължи действието им.

 

 

 

 


Функции:


1. Безиглена мезотерапия с вграден контейнер за ампули;

2. Био лифтинг накрайник за различни зони;

3. Радиочестотен лифтинг 3 Mhz;

4. Криотерапия.

 

 


Същност на функциите:


BIO лифтинг - Стимулира собствените човешките биопотенциали и по този начин започва синтезирането на ATP (аденозин трифосфат) вещества в клетките. Те спомагат да се активира обмяната на веществата и лимфната циркулация. Този процес подобрява способността за влагоустойчивост на кожата и способността й за абсорбиране. Така кожата става по-еластична, придобива по-младежки вид и бръчките се редуцират.

 


Безиглената мезотерапия - Използва техники за електропорация и електроосмоза, който доставят активните веществата и ги транспортира дълбоко в кожата без инжектори. Спомага за лесното отваряне на аквапорините (AQP). Прилагането на безиглена мезотерапия в козметичната индустрия дава възможност ефективно да се третират много кожни несъвършенства без риск от нараняване на кожата и белези. Високоенергийните подхранващи серуми навлизат директно в кожната тъкан и се усвояват изключително бързо. Този процес стимулира метаболизма на кожата, поддържа я еластична и нежна.

 


RF (радиочестотен лифтинг) - Радиочестотната енергия генерира електромагнитна вълна, която директно загрява дермата и стимулира производството на колаген. Колагенът е движещата сила, която поддържа еластичността и жизнеността на кожата. RF енергията активира регенеративните способности на клетките, прави кожата еластична и заличава бръчките.

 


Криотерапия - Тази терапия, която има функцията да изстудява е специално разработена за успокояване на кожата след пилинг и екстракция. Освен това тя има свойствата да свива порите и по този начин изолира кожата от замърсявания и удължава действието на активните вещества.

 

 

 


Приложение и резултати:


- Изравняване на тена;

- Стягане на кожата;

- Редуциране на бръчки;

- Третиране на акне;

- Обновяване на кожата.

 

 

Технически характеристики:

Волтаж: 220V 50-60HzRF

Eнергия: 3 Mhz

Мощност: 100W

Тегло: 5kgs

Размери на опаковката: 35*39*23cm

1 180,00 лв. 890,00 лв.
Базова цена: 890,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Сервиз
Собствена сервизна база
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!