Апарат 40Khz кавитация за топене на мазнини

  • Кат. номер: 1316

КАКВО Е КАВИТАЦИЯ

 

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите. Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.

 

Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.

 


Ефектът се постига чрез синхронизирана работа на нискочестотни ултразвукови вълни, гарантирайки по такъв начин съхранение целостта на другите тъкани. С други думи, контролът върху работата на нискочестотните ултразвукови вълни, осъществяван от микропроцесор, позволява тяхното действие да се насочва само върху мастните тъкани. Ултразвуковите вълни се предават на мастните тъкани чрез ултразвуков масаж, осъществяван с въртеливи движения на накрайника.

 


Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 2 см от обема на тялото за една процедура. Максималният курс от процедури е между 8 и 12, в зависимост от количеството мастни натрупвания. Честотата на извършване на процедурите е веднъж на 7 дни. Не могат да се третират повече от две зони наведнъж. Продължителността на третиране на една зона с кавитация е около 30 мин.

 

 

Функции
1. По-бързо изгаряне на мазнини.
2. Елиминиране на целулита и оформяне на тялото.
3. Ускорява кръвообращението.
4. Оформя тялото, като изгаря и намалява излишните телесни мазнини.
5. Помага за лимфната детоксикация и за стягане на кожата на тялото и повишаване на еластичността и.

 


Технически характеристи на апарата за кавитация

Тип: Кавитационeн апарат за отслабване
Кавитация: 40 Khz

Честота: 40-60HZ

Изходна енергия: 50-60 J / cm2

Мощност: 60W

Входна мощност; 100-240V 2 D (MAX)


Цвят: бял
Материал: ABS
Тегло: 2 кг
Размер: 23 * 22 см

 

 

Какаво включва продукта
1 * Основно тяло
1 * 40K ултразвукова глава
1 * Адаптер
1 * Захранващ кабел
1 * Ръководство
1 * Кутия

 

460,00 лв. 399,00 лв.
Базова цена: 399,00 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Сервиз
Собствена сервизна база
Консумативи
Налични на склад
Купи на изплащане