6 в 1 апарат за кавитация, радиочестотен лифтинг за лице и тяло,вакуум и липолазер

  • Кат. номер: 1318

 

6 в 1 апарат за кавитация, радиочестотен лифтинг за лице и тяло,вакуум и липолазер

 

 

Накрайници на апарарата:

  1. 40 KHz кавитация за топене на дълбоки мазнини;
  2. Mногополюсен радиочестотен накрайник за тяло - 5MHz;
  3. Триполюсен радиочестотен накрайник за околоочен контур - 5MHz;
  4. Четириполюсен радиочестотен накрайник за лице - 5MHz;
  5. Вакуум накрайник с радиочестотен лифтинг - 5MHz.

   

 

Подробно описание на функциите:

 

КАВИТАЦИЯ:

Апаратът за кавитация използва нискочестотни ултразвукови вълни /40 KHZ/ за разрушаване на мазнините в организма, което води до общо отслабване и до коригиране на формите на тялото. Днес, милиони хора избират този метод. Методът е създаден и проектиран в Европа, като съвременните изследвания го посочват като най-надеждният и безвреден метод за разрушаване на мастните депа. Лечението е одобрено от FDA и има напълно неинвазивен характер. Някои учени сравняват процеса на кавитация с класическа липосукция и го наричат неинвазивна ултразвукова липосукция. Макар и да не се използват оперативна интервенция, инжекция, упойка или дългосрочна рехабилитация, ефектът при повечето хора е видим още след първата процедура. Обиколките намаляват от 2 до 4 см. Не оставя следи върху кожата под формата на синини или тъканни повреди и гарантира резултати в продължение на години, защото унищожените мастни клетки не се възстановяват.

 

 

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ:

Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.

Това е контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това - кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген.Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.

Ефектът е видим веднага след лечението и не изисква възстановителен период и това прави процедурата все по - популярна. Оптимални резултати обикновено се постигат след 4 процедури.

 

 

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ + ВАКУУМ:

Накрайникът, който съчетава вакуум и радио вълна обикновено се използва след терапията кавитация за постигане на максимален ефект.

Благодарение на него едновременно се прави лимфодренажен масаж на тялото за подпомагане извличането на разтопените мастни клетки след кавитацията и кожата се стяга и изглажда.Задължително се нанася масажно олио преди да започнете работа с накрайника върху тялото.

Вакуумът се използва за първи път в медицината за лечение на белези при следоперативно възстановяване от липосукция. Като с развитието на технологиите се установява, че дълбокият масаж е еквивалентен на пасивни аеробни упражнения. Той има уникалният ефект на извеждане на токсините от организма и отсраняване на портокаловата кожа.

 

 

Липолазер:

Апаратът Липолазер използва лазерни падове(плочки), които се поставят върху проблемната зона, като например, корем, бедра, ръце, двойна брадичка и други. Липолазерът води до изключителни резултати, особено ако се съчетава с тренировки и здравословно хранене, тъй като освен, че намалява мастните натрупвания в организма спомага и за естетичното оформяне на третирана зона, което много трудно се постига само с познатите ни методи.

 

- Първата процедура води до разрушаване на мастните клетки;

- Втората процедура намалява обема на мастните тъкани;

- Третата процедура спомага за задържането на постигнатите резултати;

- 8 процедури е оптималния курс.

 

Новата технология реално редуцира мазнините в организма, а не като някои други методи, които просто намаляват водното съдържание в тялото. Резултатите са видимо намаляване на теглото и поддържане на трайно красива фигура.

 

Процедурата продължава между 30 и 40 минути и след поставянето на лазерните падове не се изисква допълнителните услуги на оператор. Терапията е приятна и релаксираща, единственото усещане е много леко затопляне, когато падовете са в контакт с кожата.

 

Това е неинвазивна лазерна липосукция за отслабване и оформяне на тялото с дължина на вълната 650 nm. Технологията LLLT (Low Level Laser Therapy – Ниско Честотна Лазерна Терапия) е проучвана и използвана в продължение на 30 години за много биомедицински цели. Одобрена е от FDA за лечение на болки и възпаления, като е доказано, че ниските нива на лазерното излъчване и енергия са напълно неинвазивни, безопасни и нямат странични ефекти.

 
 
 
Технически характеристика
 
Напрежение: 100V-240V 60HZ/50HZ
Мощност:300W 
 
 
Кавитация:40kHz
Вакуум + биполярна  RF глава 
Изход на захранване: 66 V 
Мощност: 95 W
 
RF мултиполар
Захранващ изход: 66 V
Мощност: 50 W
 
RF за лице и околоочен контур
Изход на захранване: 66 V 
Мощност: 35 W
 
Лазерни падове
6 бр. големи, 2 бр. малки
 
 
4 790,00 лв. 3 315,50 лв.
Базова цена: 3 315,50 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
Гаранция
2 години
Обучение
Видео обучение
Сервиз
Собствена сервизна база
Консумативи
Налични на склад
Купи на изплащане